APIH – Troostdrive

Ben jij ook zo verdrietig dat de cafédrive dit jaar niet door kan gaan? Is jouw waterval van tranen net zo onstopbaar als die van ons?

Schrijf je dan hier in voor de APIH troostdrive:
Inschrijfformulier
Let op dat je je BBO-naam goed spelt – anders word je niet herkend in de lijst met genodigden op BBO.

We beginnen om 13.00u met spelen en zijn zo rond 16.00u klaar. Degene die 2e is geworden wint een prijs, net als degene die voorlaatste is geworden. Het is een individuele drive; het aantal rondes hangt nog af van de hoeveelheid inschrijvingen; het zullen er 7 of 8 zijn (van 3 spel).
Wil je niet de alle rondes meespelen, geef dat dan aan op het formulier. Dan nemen wij contact op om je op een bepaald moment te laten invallen (dan wel uitdraaien)

Op zaterdag kun je dan zo rond 12.45u online komen op BBO en je aanmelden bij het toernooi. Je kunt het toernooi vinden in de lijst via wedstrijd -> gratis toernooien. Het wordt georganiseerd door Willemm, je kunt op zijn naam zoeken, maar waarschijnlijk is het ook wel te herkennen aan de naam ;-).
Aanmelden bij BBO moet je echt zelf doen – dat kunnen wij als organisatoren niet.

Tijdens de drive maken we gebruik van Discord, omdat ouwehoeren belangrijker is dan kaarten. Misschien ten overvloede: ook Discord is in app-vorm beschikbaar. We doen ons best om Discord zou op te tuigen dat het een cafédrive-achtig tintje krijgt.

De drive is voor APIH-leden en genodigden – ruwweg degenen die je op vrijdagavond in het pand of op zaterdag bij het eten of feest ook zou kunnen verwachten.

Naast het bridgen is er ook een fotowedstrijd. Zoals al in de mail gezegd is het niet per se de bedoeling om saai thuis achter je PC geplakt te zitten. Je kunt de BBO-app downloaden en op iedere plek een kaartje leggen. En dat is precies de inzet van de fotowedstrijd: maak een foto (of selfie) van de plek waar je aan het kaarten bent en app de foto door naar Hubert. Op de foto moet een (stukje van) een APIH T-shirt en een speelkaart terug te vinden zijn. De foto’s zullen worden beoordeeld door een compleet ondeskundige jury.
Mijn telefoonnummer is nulzes 55 54 33 19; ook te vinden in de APPih Whatsapp-lijst.

Er zijn prijzen:
– de tweede plaats verdient troost en wint een bierpakket van de Walrus
– de voorlaatste plaats is troosteloos en verdient een bierpakket van de Walrus
– de winnaar van de foto-wedstrijd wint een speciale gadget

De bierpakketten mag je zelf ophalen bij De Walrus; de gadget wordt naar je huis opgestuurd.

Als biedsysteem geldt APIH Basis

Deze webpagina wordt bijgewerkt als er meer informatie is.