Thema-pagina’s

Thema-pagina’s zijn gedeeltes van vocabulaires waarbij de inhoud vanzelf wordt bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld hierbij aan de actuele stand in de eredivisie.

Met een thema-pagina hoeft u dus niet steeds de inhoud bij te werken door te synchroniseren, dat gebeurt vanzelf als u de pagina opent. In de loop van het jaar zal de bibliotheek met thema-pagina’s steeds verder worden uitgebreid. Heeft u een suggestie over een onderwerp? Laat het ons weten!

Een thema-pagina kun je op het apparaat toevoegen op bijna dezelfde manier als een gewone knop. Klik op de grijze werkbalk op het meest rechtse of onderste knopje om in de [System admin] te komen.

 

Via de [System admin] kunt u kiezen voor [vocabulaire bewerken]. De schermen zien er zo uit:

 

Net als in het gewone gebruik kunt u nu navigeren naar de plaats waar u de knop wilt hebben.

 

Bent u op de juiste pagina aangekomen, dan kunt u op het groene plusje klikken om een knop toe te voegen. U krijgt dan de keuze om een thema-pagina toe te voegen

 

De thema-pagina’s zijn soms aangepast voor een tablet of smartphone. Dat heeft vooral te maken met de lay-out van het apparaat. Het is op zich bijvoorbeeld mogelijk een pagina voor een tablet op een smartphone toe te voegen, maar het ziet er dan allemaal misschien wat onoverzichtelijk uit.

 

Bij het openen van een thema-pagina op het apparaat wordt de inhoud automatisch ververst, als er sprake is van een goede verbinding met internet. Als dat niet zo is, wordt de ‘oude’ inhoud weergegeven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.