Ondersteuning Gebruikers

Tijdens inloopavonden voor TouchSpeak die we soms bij afasiecentra organiseren zien we veel gebruikers van TouchSpeak na een aantal jaren terug. Deze avonden zijn zowel voor geïnteresseerden als  voor bestaande gebruikers erg nuttig. We zien soms dat de instellingen en vocabulaires op TouchSpeak niet meer helemaal up-to-date zijn. Sommige mensen hebben behoefte aan een soort onderhoudsbeurt van het vocabulaire en alle instellingen van TouchSpeak. Voor deze mensen heeft TouchSpeak.nl  naast de gratis inloopavonden de volgende mogelijkheden:

Onderhoudsbeurt online 1 uur      € 62,- (incl. btw)

We bespreken wat de communicatiebehoefte is op dat moment. Vaak is deze heel anders dan tijdens de inrichting van het apparaat aan het einde van de revalidatieperiode. We overleggen hoe TouchSpeak nu wordt gebruikt en waar eventuele wensen en of knelpunten zijn. We kunnen telefonisch en online meekijken en helpen u of uw begeleider het vocabulaire en de instellingen van TouchSpeak op de huidige situatie af te stemmen.

Heeft u interesse? Klik hier om contact op te laten nemen

Groepscursus in Utrecht              € 35,- (incl. btw)

Bij voldoende belangstelling geven we eenmaal per kwartaal een groepscursus of workshop over de manier waarop u met TouchSpeak Designer op de computer een bestaand vocabulaire kunt aanpassen. De bijeenkomst duurt 2 uur. Tijdens zo’n bijeenkomst is ruimte voor individuele vragen.